Handelsbetingelser

§1 Kontakt
OCR Odense ApS
5000 Odense C
CVR nr.: 41690372
E-mail: Medlem@ocrodense.dk
Tlf.: 26838448

§2 Betaling online
OCR Odense ApS modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, Mastercard og MobilePay. 
Alle beløb er i DKK. Danske kroner og inkl. moms med mindre andet er angivet.

§3 Betalingsaftale
Medlemskaber er tilmeldt automatisk betaling fx. Betalingsservice, kreditkortabonnement eller lign faste betalingsaftaler. Alle medlemskaber hos OCR Odense er løbende medlemskaber med automatisk fornyelse og fortsætter indtil opsigelse (læs om opsigelse i §6 i medlemsbetingelserne). 

§4 Ændring af betalingsoplysninger
Du har selv ansvar for at ændre din betalingsoplysninger.

§5 Annullering af ordre
Med mindre andet er angivet, er ordren endelig og kan ikke annulleres.

§6 Manglende eller sen betaling
Er betalingen af købte produkter, ydelser eller tjenester mangelfuld eller udebleven forbeholdes retten til at inddrive efter gældende lov. Er den manglende betaling knyttet løbende medlemskaber, klippekort eller lign. lukkes adgangen til disse, indtil betalingen er sket fyldestgørende.
Hvis dit medlemskab ikke betales rettidigt, udsendes et rykkergebyr til dig eller din værge/forældre. Betales det ikke inden angivne forfaldsdato har OCR Odense ret til uden varsel at opsige dit medlemskab og opkræve betalingen omgående.

§7 Fortrydelsesret 
Ved oprettelsen af et medlemskab i OCR Odense via internettet har du som udgangspunkt 14 dages fortrydelsesret fra den dag, medlemskabet blev oprettet. Dog frafalder fortrydelsesretten hvis startdatoen ligger indenfor for de første 14 dage. For at gøre brug af fortrydelsesretten, skal du skrive til medlem@ocrodense.dk.

§8 Forbehold og ansvarsafskrivelse
OCR Odense tager forbehold for eventuelle afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl, tekniske fejl, udsolgte varer og force majeure (medlemsbetingelser §17 Force Majeure).

§9 Køb af varer
Køb og afhentning af varer foregår primært ved personlig henvendelse. I tilfælde af forsendelse læs om levering af varer i §10.

§10 Levering af varer
For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.
OCR Odense tilstræber ellers at afsende ordre indgået inden kl. 17 samme dag, ordre herefter sendes næstfølgende hverdag. Vi sender til hele Danmark. Fragtpriser fra 50 kr. Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen medmindre andet er aftalt.
Der leveres varer alle ugens hverdage. Din vare vil blive leveret 1-3 hverdage efter bestillingen.

§11 Reklamationsret på varer
Der gives 2 års reklamationsret på varer i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i “rimelig tid” efter du har opdaget manglen/fejlen. OCR Odense vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.
Læs mere om din reklamationsret på Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens hjemmeside.
Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten, skal varen sendes til OCR Odense ApS, skriv til medlem@ocrodense.dk. Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

§12 Refusion
Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af reg.nr. og kontonr, så det aftalte beløb kan overføres. Oplysningerne kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

§13 Returret
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.
Perioden regnes fra den dag 1) Hvor du modtager ordren. 2) Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange. 3)Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af varer, der består af flere partier/dele. 4) Den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.
Returneringsomkostninger skal du selv afholde.
Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet og fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på medlem@ocrodense.dk. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Ønsker du at sende varen retur til os skal du henvende dig på medlem@ocrodense.dk. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

§14 Varer undtaget fortrydelsesretten
Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten: 1) Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg. 2) Varer, der grundet sin art bliver uløseligt blandet sammen med andre ved levering. 3) Varer, hvor plomberingen er brudt. 4) Udførte ikke-finansielle tjenesteydelser, hvis levering af tjenesteydelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse af, at fortrydelsesretten ophører, når tjenesteydelsen er fuldt udført. 5) Varer, der forringes eller forældes hurtigt.

§15 Returnering
Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Når du returnerer, er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen i pakken. Ekspeditionen går hurtigere, hvis du ligeledes udfylder og vedlægger vores Fortrydelsesformular.
Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur.
Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

§16 Varens stand ved returnering
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.
Hvis varen er prøvet udover, det der ovenfor beskrives, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet – af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.

§17 Tilbagebetaling
Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os retur.
I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

§18 Klagemuligheder
En klage over en vare eller tjenesteydelse kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg.
Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus.
Link: Klageportal for Nævnenes Hus

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.
Platformen findes her: https://ec.europa.eu/consumers/odr/

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: Medlem@ocrodense.dk